Agenda

Maandelijks hebben we bij Bron van Hoop verschillende terugkerende activiteiten zoals kringen en aanbiddingsavonden.
Op deze pagina dus de maandelijks terugkerende activiteiten.
Eventuele andere eenmalige activiteiten worden gepubliceerd via onze Facebookpagina.

FACEBOOK

Worshipmiddag

Worshipmiddag

Elke 1ste zondag v/d maand
15:00u

De worshipmiddagen bij Bron van Hoop zijn laagdrempelig. Muzikanten, zangers en zangeressen zijn welkom op het podium en in de zaal. Heb je een aanbiddend hart en wil je meedoen? Je bent van harte welkom.
Rond 17:00u sluiten we af en eten we samen, van wat een ieder heeft meegebracht.

Kring

Kring

Woensdag in oneven week
10:00u

Op de woensdag die valt in de oneven weken houden we kring. Tijdens de kring praten we over geloof, lezen we de bijbel en zingen we samen. Iedereen neemt iets mee. Een taart of een verhaal... Elke week is weer nieuw!

Klusdag

klussen

Woensdag in even week
10:00u

Op de woensdag die valt in de even weken hebben we klusdag. Met een klein team gaan we verven, timmeren, maken we schoon en ruimen we op. Zo groeit Bron van Hoop elke keer weer een stukje verder. Op deze klusdagen wordt er ook heel wat afgekletst, lunchen we samen en is er altijd wat lekkers bij de koffie!

Open podium

Open podium

Elke 3e zondag v/d maand
19:30u

Het open podium geeft plaats aan muzikanten uit de regio om samen te spelen in een ontspannen sfeer. Heb je een nieuw lied geschreven en wil je dat samen spelen of zoek je een mogelijkheid om eens een band te leiden of je te verbeteren op je instrument? Het kan op het open podium. We willen graag de aankomende aanbiddingsleiders, zangers, zangeressen en muzikanten de kans geven om te groeien en stellen op deze avond het podium ter beschikking aan deze mensen! Ben je benieuwd hoe dat klinkt? Als luisteraar ben je ook van harte welkom.